Virksomhed i den digitale virkelighed

Verden har ændret sig. Og med den hektiske udvikling af nye digitale services er virksomhederne kommet under pres for at udnytte de nye muligheder. Men er man en etableret virksomhed, så kommer det ikke af sig selv. Den forretningsmodel vi har haft success med, i tidligere, ikke så digitale tider kommer under pres. Vi er nød til at stille os selv spørgsmålet; “Kan jeg fastholde min forretningsmodel i den digitale verden?” “Eller skal jeg finde en ny og bedre model?”

Svarene på disse spørgsmål er afhængig af mange faktorer og ikke mindst, at man har forholdt sig til hvad de nye teknologiske muligheder har af konsekvenser.

Denne blog sigter på at diskutere nogle af disse spørgsmål. Jeg håber, at du som læser kan få glæde af mine indlæg og opfordrer dig til at kommentere, hvad enten du er enig eller uenig. Kun ved at udveksle synspunkter og ideer bliver vi alle klogere.

 

This entry was posted in Digitalisering generelt, Forretningsmodel, Kompleksitet, Teknologi and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *